Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2009.01.12. 21:14 rinkafuka

In memoriam: "Az Állatos"

Az Állatos csöppnyi boltja kb 50 méterre van a házunk kapujától. Az Állatossal már azelőtt összebarátkoztunk, hogy Lulu hozzánk került volna. Az Állatosnál vettük meg a kutyapelenkát, a kis tálakat, az első párnát, az első játékokat, az első hámot pórázzal, a kölyök Royal Canin Junior tápot, meg mindent, amire Lulunak szüksége volt. Az Állatos első perctől kezdve nagyon szimpatikus, kedves és hozzáértő volt. Tanácsokat adott és nagyon érdeklődött Lulu iránt, aki gyakran beszaladt hozzá, mert jó időben mindig nyitva volt a bolt ajtaja. Az Állatosnál volt egy nagy tál víz, amiből bármelyik betérő kutya ihatott! Mindig tőle vettük a kaját, meg ami éppen adódott, utóljára talán a téli ruhát (a lópokrócot).

Aztán karácsony előtt, mikor leszaladtam, hogy feltankoljak az ünnepekre kajával, zárva találtam, le volt húzva a roló. Gondoltuk, hamar elkezdték az ünneplést. De aztán sem a két ünnep között sem az új évben nem nyitottak ki. Arra fogtuk a dolgot, hogy biztos csak az év második hetében, addig pihennek egy nagyot. De amikor tegnap előtt este odamentünk a bolthoz, csak pár teli szemeteszsákot találtunk az ajtó előtt, úgyhogy megkérdezük a szomszéd szépségszalon kint cigiző manikűrösét (az ilyen dolgok miatt imádom a 7. kerületet), nem tudja-e mi történt. Persze tudta. Bezártak! Nem volt forgalom, meg meg is unták... Sokkolt a hír. Nem tudom mi lesz velünk Nélküle. Mit fog a kutya enni? De nem is ez a lányeg, tök sokat jelentett nekem ez a kedves, állatbarát nő. Olyan békés és nyugodt volt mindig a hely is meg a nő is, imádtam bemenni. Sokkal jobb volt mint bármelyik másik kis bolt, a hülye Fressnapfról már nem is beszélve. Iszonyatosan mérges vagyok, hogy miért ment tökre. Különben is úgy nézett ki, mintha lenne forgalom. Nem értem! Jajjajj

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kényeztetés ruci vásárlásmániás gazdi


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr17873692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása