Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2009.03.29. 21:01 rinkafuka

Anyukám megmondta

Tartogatok még néhány utolsó kis morzsát Lufi betegeskedésével kapcsolatban.

Az első és legfontosabb az, hogy a kisasszony jelentem, meggyógyult!!! Makk egészséges és virgonc megint. (A mai napja például csordultig van boldogsággal, mert egyik barátunktól kapott egy mini gumicsirkét, amit múltkor, mikor náluk volt, kinézett magának. Azóta folyamatosan a szájában van és peckesen rohangál vele fel-le a lakásban.)

De az igazán szaftos (mindjárt meglátjátok, mennyire az!!!) sztori a kanapén található, Luluval közösen használt pokróchoz, illetve kutty hasmenéséhez kapcsolódik. Történt ugyanis, hogy Lucinak erőteljesen ment a hasa a szarevéstől kapott betegség miatt. Mi persze szorgosan takarítottuk a lakást és a kutyát is ahogy kell, de úgy tűnik mégsem voltunk mindig résen (szerintem éjszaka történhetett a baj). Aztán egyszer mikor betakaróztam azzal a bizonyos takaróval, egy nagy barna foltra lettem figyelmes (E. eddigre már huzamosabb időt töltött a takaró alatt). Nem kellett nagyon alapos vizsgálat, hogy kiderüljön mi is az... Nos, igen: gyakorlatilag a szarban (ha úgy tetszik: a szar alatt) fetrengtünk. Pont, ahogy anyukám előre megmondta. "Ez a kutya disznóólat fog csinálni a lakásból, Kislányom!"

1 komment

Címkék: hasmenés


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr201033859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csy&stich (törölt) 2009.03.30. 07:43:30

tündéri :)
Én ismeretleneknek mindig azt mondom, hogy a Francia Bulldog a világ legdisznóbb kutyusa :) tehát nem csodálkozok :D
süti beállítások módosítása