Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2008.12.23. 15:07 rinkafuka

Lulu karácsonya

 

Előre szólok, hogy fotók sajna nem lesznek, pedig csináltunk jókat, de nem tudom most felrakni őket.

Azért megpróbálom elmesélni az eseményeket szépen sorjában.

Szóval, feldíszítettük a fát, becsomagoltuk az ajándékokat, aztán Lulu kezdhette az ajándékok kibontását. Legelőször a legkisebbről tépte le a papírt, egy tuti jó sípolós labdáról. Ettől annyira megőrült, hogy a maradék kb 5 ajándék vagy fél óráig nem is érdekelte, csak a szuper új labdájával játszott. Ezért úgy döntöttünk E-vel mi is megnézzük az ajándékainkat, Lukára úgyis hiába várunk. Bontogattunk-bontogattunk, úgy belemerültünk, hogy mire feleszméltünk Lú nem csak hogy kibontotta a következő cuccot, hanem le is tépte a játékról a rávarrt plüss csirkefejet... Nem baj, a szerkezet lényege nem a csirkefej volt, hanem, hogy egyik végébe Lulu tud belekapaszkodni, a másikba meg mis és így lehet rángatni. A következő, amit megtalált egy új (piros) ruha volt, rögtön rá is adtuk. Aztán vagy 10 perc múlva egyszer csak azt vettük észre, hogy ez a Hülye liheg, mint az őrült, ugyanis befeküdt nagykabátban a maximumra állított konvektor elé. Ha nem rángatjuk el onnan, ki tudja mi lett volna a vége…

De a legjobb még hátra van! Ma délelőtt óriási muffin sütésbe kezdtem, halmokban álltak a különféle hozzávalók, meg a kész termékek a konyhában mindenfelé. Ezért követhettem el azt a hülyeséget, hogy egy tálca sütit az asztal szélére raktam. Meglepő módon mire legközelebb arra néztem, valaki már szorgosan nyalogatta a tetejüket! És nem, nem Felix volt az a Váratlan utazásból.

Hát, egyenlőre idő híján ennyi.  Jönnek majd a képek.

Addig is  mindenkinek Bulldog Boldog Karácsonyt!!!


3 komment

Címkék: hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr95838502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osvaldo · http://szocio.blog.hu 2008.12.24. 15:41:05

Buldog Karácsonyt!

(ez de szar volt, váá)

rinkafuka 2009.01.04. 20:13:08

Annyira aranyos vagy és nagyon igazad van! És ez a telepátia...
süti beállítások módosítása