Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2008.07.23. 18:03 rinkafuka

Dr Spock, segíts!!!!!!

Nyaralni megyünk Luluval. Már ma elindultunk volna, ha nem lett volna ennyire pocsék az idő... De végrahajtottunk mindenféle vudu-műveleteket (tisztára tunkoltuk a tányért  a  cukkinis-almás paprikáskrumpli után, amit azért főztem, hogy az összes itthon található élelmiszert elhasználjam, nehogy megromoljon valami, amíg távol leszünk) úgyhogy holnap, mire Berekfürdőre érünk, tuti fantasztikus strandidő lesz!!!

Lulu az egész készülődésbőlből eddig csak annyit érzékelt, hogy kapott egy jó kis ketrecet és mindenféle trükkökkel próbáljuk rávenni, hogy megbarátkozzon vele, mivel míg mi a strandon pancsolunk, ő abban fog csücsülni, vagy jobb esetben szundikálni. Nyugalom, nem fogjuk egyedül hagyni 3-4 óránál tovább, dél körül minndenképp bemegyünk majd hozzá és kiengedjük, úgyis nagyon erős akkor az uv-sugárzás.

Olvasnivalónak a strandra pedig nem mást, mint a Bukfenc és Jeromost viszem, abban a reményben, hogy eligazít majd, hogyan tudjuk megnevelni a kutyát. Kezd ugyanis elszabadulni a pokol, betelni a pohár, stb... Főleg, ami a szobatisztaságot illeti. És azt hiszem, nem a kutya agyával van a baj, hanem mi csinálunk valamit rosszul.  Ami őszintén szólva talán még jobban zavar, mintha a kutya lenne hülye, csak azért jobb így, mert a hülyeség nem múlandó, mi viszont még összeszedhatjük magunkat, ami a nevelést illeti. Remélem össze is fogjuk, mert semmi kedvem egy nagy, neveletlen, bepisilős kutyához. Szóval, a nyaralás alatt kezembe veszem az ügyet: Csányit olvasok és mivel végre kertes házban leszünk. kihasználom majd az új lehetőséget és jó gyakran lezavarom.

Addig is minden hozzáértő tanácsát várom, mit tegyek még, hogy végre szobatiszta legyen? (A jelenlegi stratégia: evés, alvás után levisszük, ha kint vécézik megdícsérjük, ő mégis szereti felhozni magával a kakit, illetve (ritkábban) itthon titokban pisilni.)

Legkésőbb a nyaralás után, cirka egy hét múlva jelentkezünk, addig is jöjjön egy kép egy ritka, idilli pillanatról:

4 komment

Címkék: szobatisztaság


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr50582158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonbonbandita 2008.07.24. 08:20:13

Esetleg még ajánlom figyelmedbe a klikker tréninget. Mi valószinüleg elmegyünk majd egy ilyen oktatásra.
www.tujapont.hu/product_info.php?products_id=18599
Hatásos a dolog, mert a pacsit és az ülést már megtanulta. A szobatisztaság is alakul, szóval ne add fel!!! Sikerülni fog, KITARTÁS!!!!
Hamarosan nekünk is lesz blogunk. :)))

Faddiné Ági · http://www.bastilleore.uw.hu 2008.07.30. 14:20:51

Sziasztok!

A szobatisztaságról annyit,hogy tovább legyetek vele lent,amíg muszáj lesz neki kakilni,és utána nagyon, de nagyon megdícsérni,és jutalomfalatot adni neki.
Ti tudjátok,hogy mit szeret nagyon enni.
Nagyon aranyos a kép,ahogyan az asztalon alszik.
Vigyázzatok a nyaralásnál,mert egy percig sem lehet a napon a kutyus.
Ki fog rá vigyázni? Idegen?Ellopják!!!
Tiszta ideg vagyok,hogy valami baja lesz szegénykének.
Csak hűvösben legyen,és legyen előtte hideg víz,meg vizezzétek le mindig.
Sok szerencsét:
Ági

rinkafuka 2008.07.30. 15:27:38

Köszi Ági az aggódást, nagyon aranyos vagy!
A nyaraláson minden rendben ment, csak egy kicsit szutykos és bolhás lett szegény a sok kertben levéstő. Egyébként mi vigyáztunk rá, folyamatosan szemmel tartottuk, amikor pedig a strandon voltunk bezártuk a házba a ketrecébe.
A következő bejegyzésben bővebben beszámolok mindenről!
l

rinkafuka 2008.07.30. 15:30:56

Bonbonbandita!
Köszönjük a tippet, már meg is rendeltem a könyvet!
Drukkolunk a bloghoz!
süti beállítások módosítása