Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2008.07.02. 17:04 rinkafuka

hamarosan: utca

Hamarosan kivihetjük Lulut sétálni. Hétfőn jár le a határidő, ameddigre az oltás biztosan hat, de nem fogjuk kivárni és már a hétvégén belevágunk!

Egyrészt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz és azért is, mert a kutya egyre rosszabb. Nagyon eleven és folyamatosan rosszalkodik a lakásban, remélem ezen a séták kicsit változtatnak majd: annyira kifárasztják majd az utcai ingerek, hogy otthon csak aludni fog. Szép álom, mi?

Egyébként nagyon erős, az oltás sem viselte meg egyáltalán, nem aludt többet aznap, se semmi ilyesmi. És nagyon bátor volt a rendelőben, bevitték az aszisztensek nélkülünk, az oltáson kívül kitisztították a fülét (jó koszos volt), levágták a körmét és szinte egyáltalán nem parázott.

A sétát előkészítendő már meg akartuk neki venni a hámot és a pórázt, hogy szokja, de némi bonyodalmak adódtak. Abból a csodás, pios alapon csontmintásból, amit kiválasztottunk (és mai szerintünk remekül állna neki) nem tudott venni Lulu méretében a szomszéd kis állatkereskedés tulajdonosa, nekünk meg nem volt jó, amit hozott helyette, úgyhogy most megint várjuk, hogy megérkezzen az új beszerzéssel. Lehet, hogy egy nagyobb boltba kellene mennünk vásárolni, ahol mindet megkapunk, csak meg akarjuk várni, hogy kutty is velünk tarthasson és az üzletben kiválasszon mindent magának :-)

3 komment

Címkék: séta állatkereskedés rosszaság


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr74549901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonbonbandita 2008.07.05. 14:00:46

Sziasztok!

Ha van kedvetek kijönni majd a Ligetbe, akkor írjatok a fórumra, vagy dobj egy mailt. :)
Jó lenne találkozni!!!

Sniff sniff és üdv :)

rinkafuka 2008.07.06. 20:31:00

Bonbonbandita!

Nagyon örülnénk a találkozásnak, szuper lenne! Ez a hét nekünk kicsit zsúfolt, de szerda vagy csütörtök talán jó lenne. Nektek jó hétköznap is?
Az állhat utunkba, ha Lulut esetleg eltiltja az orvos az utcától, a feltételezett felfázás miatt (apró pöttyöket piseil mindenhova és érőlködik, azért gondoljuk), holnap megyünk, hogy megvizsgálják mi van.
Bonbon hogy áll a szobatisztasággal? Nála volt visszaesés, mikor elkezdtétek levinni?

Adrienn és Bonbon 2008.07.07. 16:33:02

Persze, visszaesés az van. Szóval még nálunk sem tökéletes minden, de fejlődőképes :) A kakit nagyjából már kint intézi, de a pisi még csurran-cseppen a kecóban is. Amikor felébred, és otthon vagyok, akkor azonnal robogunk kifelé és már ereszti is ki. De jaj nekem, ha nem készülök el időben :)))
Ez az apró pöttyös dolog nem jó jel, de biztos nem komoly. Majd írd meg, hogy mi volt vele. Egyébként nagyon jól néz ki a kicsi dögid. :) Szexi a hámja. :)
süti beállítások módosítása