Friss topikok

  • vizslafun: Sziasztok! Kicsit régen jártam erre, de örömmel olvasom, hogy sikeresen levizsgáztatok Luluval! Gr... (2010.02.04. 07:53) A Vizsgáról...
  • robertdani: jé, nekünk is ilyen piros játékunk van, és a kutya neve is lulu. :-) (2009.09.14. 20:34) Bulldog-piknik!!!
  • paul&shark: Szívesen megjelentetném ugyanis a blogomon :) (2009.06.25. 16:49) .....
  • rinkafuka: Köszönjük!!!! (2009.06.22. 13:57) Vizsgaláz
  • Maxine: A francia bulldogok szeretik a punk zenét? :) (2009.06.21. 20:44) Megint híres!

kutyablog

életünk luluval

Kutyabarátok

2008.11.19. 16:35 rinkafuka

turbóundor

Egyre inkább létjogosultságot nyer az előző bejegyzéshez fűzött kommentekben emlegetett elektromos nyakörv.

Lulu ugyanis aktívan folytatja a szarevést. Tagnap is bepattant egy jó kis szaros bokorba a Ligetben és úgy teleette magát trutyival, méghozzá annyira, hogy itthon SZART HÁNYT a szoba közepére. Ááááááááááá. Fujjj. Nagyon gáz volt, majdnem hánytunk mi is a kupac eltűntetése közben. De ez nem minden. Kutya azóta fosik, szerencsére nem állandóan, csak, mikor kimegyünk sétálni. És ma még jól rám is ijesztett egy gazdi, hogy ha fertőzött a szar, amit megeszik, akkor például egy jó kis májgyulladást is összeszedhet... Ő a fogkrémet javasolta a leszoktatáshoz. Mindig kellene, hogy legyen nálunk, ha kint vagyunk, és ha rajtakapjuk a szarevésen, rögtön be kell nyomni a pofájába egy nagy adag mentolos fogpasztát. Ha ezt párszor megcsináljuk, abbahagyja. Állítólag. Mondjuk nincs nagy kedvem a nem túl guszta szaros szájába túrkálni. Ilyen szempontból jobban hangzik az elektromos nyakörv. Ki tudja, mennyibe kerülhet?

Ps.1: a hét további részében ismét elszakadunk Luluval egymástól,  mert Hajdúböszörményben leszek, de azért igyekszem majd beszámolni a dolgok állásáról.

Ps.2: Tegnap nagyon vicces dolgot csináltunk. Voltunk ruhapróbán! Készülünk ugyanis a télre, mikor is Lulu odakint fázni fog és tegnap a szomszédos szupi állatkereskedésben felpróbált mindenféle modelleket: kötöttet, vízhatlant, prémeset...Nagyon mókás volt. Ki is nézünk egy jó kis rucit, ha minden igaz, ma meg is érkezett a méret belőle. Amint lesz kép erről a majomról ruhában, mellékelem.

Ps.3: Pénteken megint felvigyázó kellett Lulunak, és kivételesen nem Explosiont hívtuk, mert nem akartuk már túlterhelni és ettől szegény Expl. teljesen elszomorodott. Ne haragudj, Expl.! A felvigyázók azt meséltél, hogy Lulu nagyon szomorú volt, hogy nem te jöttél. Velük szóba sem állt.

3 komment

Címkék: szar utazás hasmenés rosszaság vásárlásmániás gazdi


A bejegyzés trackback címe:

https://luluvalazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr86778003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

explosion1 2008.11.20. 13:18:46

Nagyon aranyosak vagytok, de nem tollas a hátam. Biztos ennyire jól nem is érezte még magát. Igaz ők nem engedik meg neki, hogy az asztalon egyen, meg az ágyban aludjon, meg könyveket rágjon, ja és a hűtőben sem válogathat, na meg a vécécsészében való fürdésről nem is beszélve. Nem mintha nálam ezt csinálná. Vagy most elszóltam magam?

2008.11.21. 08:35:47

Valóban kezd egy "kissé" eldurvulni ez a kakazaba...
Itt egy link, eléggé húzos árakkal, de érdemes szétnézni a vaterán és a teszveszen, mert ott van olcsóbban is, bár azt a fajtát, nem ismerem.

www.petsafe.hu/webshop/index.php?nyelv_id=4&mappa=hungarian&lap=86

rinkafuka 2008.11.21. 18:34:12

Köszönjük szépen a linkeket!
süti beállítások módosítása